Synpunkter om mig själv.

Hatar mina adhd utbrott, mitt handikapp, mina nojor, den dåliga självkänslan som jag bär på  &
flashbacksen men det är väl bara acceptera det & försöka KÄMPA för det är den här jag är & det är såhär jag föddes & vissa saker har tillkommit senare! Men vad säger man när någonting redan är gjort & omöjligt att ändra på? Jo gjort är gjort & det är bara att förstå det & radera det gamla & utvecklas för att få till det bättre! TACK till er som finns & stöttar!

Rap diskussion

Notorious B.I.G & Tupac Shakur! ♥ They are the only and the realest legends and it allways gonna be so!| R.I.P | They both had a good and mad flow and also they have written insane lyrics!





Jesper Nyqvist Lund gillar detta.
  • Melvin Granell B.I.G va NIIICE! 2pac skrev ju samma låt om och om igen på nya beats som dessutom var värdelösa haha.. jag kan inte fatta hur folk kan tycka han va bra. han va fan sämst på att skriva!
    för 4 timmar sedan · ·
  • Kaj Allerhed Okej alla har olika åsikter & gillar olika saker inom musiken ;) ! Jag tycker om tupac för hans fina låtar & berörande texter med skön röst, men visst du kanske inte tycker om hans skrivande. Beatsen var keffa ibland för både tupac & biggie men jag bryr mig inte för huvudsaken är att dom brann för något ordentligt & fortsatte in i det sista & dom gjorde många underverk! :)
    för 4 timmar sedan · · 1 personLaddar ... ·
  • Kaj Allerhed ‎2 pac var ett motherfucking geni den mannen var galen framför micken & satt mycket i studion, skrev också mycket som hela världens befolkning nästan lyssnade till & tyckte om & många runt om i ghetton kände igen sig i hans tankar & åsikter! Jag tycker mest om TUPAC SHAKUR, men ändå kommer jag för alltid älska bådas musik & tankesätt.
    för 3 timmar sedan · · 1 personLaddar ... ·
  • Kaj Allerhed ‎||Only god can judge me|| THUG LIFE...
    för 3 timmar sedan · ·
  • Tom Söderlund mycket kloka ord av dej kaja
    för 3 timmar sedan · · 1 personLaddar ... ·
  • Kaj Allerhed
    Skriv inte massa bullshit här nere tack skriv bara om bra saker om dom inget dåligt ! Alla tycker olikaaaaaaaaaaa jag står för att jag avgudar Tupacs musiiiiiiik & ni andra får tycka att han var en fitta men han kommer alltid förbli äkta in...om hiphop. Jag har läst en jävla massa om honom & lyssnat på honom fett länge & kommit fram till att ingen klår honom & hans smarta lyrik förråd samt flow & budskap! Samma sak gäller svenska rap artister, somliga diggar Petter mest eller Kartellen medans jag & andra är helt förgiftade av Ken Ring... PALLAR inte med jidder i det här inläggetVisa mer
    för 2 timmar sedan · ·
  • Kaj Allerhed
    Jag själv anser att man får tycka vad fan man vill om vem som helst liksom ditt eget liv & mitt eget liv & ingen bestämmer över ens egen vilja! TUPAaaaaaaaaaaaaac, är inte själva gudfadern men sväääär att han fick rap skiten att bli till nå...got tyngre & mera älskvärt än förut!
    He was the greatest and the wildest outside and in the studio´s jag har inget emot honom alls. Faktiskt så tycker jag inte något dåligt om NOTORIOUS heller, men han nådde inte riktigt upp framgångsgraden som SHAKUR gjorde & han var inte lika genialisk & uttalande som biggie..
    Visa mer
    för ungefär en timme sedan · ·
  • Melvin Granell
    Herregud tog du bort inläggen som jag skrev bara för att ja inte håller med dig?! kalla en diskutiuon ang tupac för jidder?! du kanske har läst mkt om tupac, men ja va tonåring då han dog, ja har mer koll på hur det var än du, jag var där. ...det var inte meningen att göra dig sur eller nåt, varför får man bara snacka om dom positiva sakerna? man måste ju se åt båda hållen.. du e bara sur för att folk höll med mig och inte dig o blev sur, ja har inte vart irriterad eller arg i inläggen. ja skrev sanning och om du inte kan hantera den så, väx upp. det var inget illa menat emot dig eller din smak, men om du skriver va du tycker får du tåla att höra vad andra tycker. jag förväntar mig en ursäkt för ditt frispel för detta va bara respektlöst.

    FAKTA är att tupac blev "äkta hiphop" många år efter han hade dött. deal with it.
    Visa mer
    för ungefär en timme sedan · ·
  • Kaj Allerhed JA OKEJ TACK FÖR DIN KOMMENTAR MANNEN :) Hoppas du inte blev sur för att jag raderade din kommentar, jag vet att du lägger ner mycket tid när du skriver nu men jag vill inte ha någon jävla diskussion liknande politik snack här om rappen. Melvin jag uppskattar din kommentar men tyckte det verkade som att du hackade på Tupac & mina synpunkter & positiva vibbar om honom... :)
    för ungefär en timme sedan · ·
  • Melvin Granell
    men asså inget illa menat emot dig, ja hackar absolut inte på dig, jag ville ge dig en inblick i hur man såg på honom innan han dog. de e bara se filmen notorious, som 2pac e med i (asså en skådis spelar honom), det är inte en slump att han... är 100% idiot i den filmen, för det är så han var. ja tänker inte försöka övertyga dig, men man ska inte måla upp en våldtäktsmisstänkt, mordmisstängt, tugnt kriminell snubbe som en hjälte, för det var han inte. det är det jag menade, du kan ta bort inlägget igen efter att du läst det eftersom att du inte vill att de ska stå sånt om honom.. ja säger inte att du gör fel i att tycka hans musik e bra, smaken e som baken, ja ville bara upplysa dig om hur man såg på honom innan man glömde bort all negativitet kring honom.. Visa mer
    för ungefär en timme sedan · ·
  • Kaj Allerhed
    Okej men skit samma liksom bror om han var kriminell, mördare, knarkare & massa annat för det är ju upp till var & en & musiken fick ju honom att släppa taget om skiten, dessutom så har jag sett den där filmen som du snackar om och ja den är bra och ja han beteer sig som en idiot där vilket kan betyda att han också var en sån person i verkligheten när han levde. Men så vitt jag vet så har han kommit långt innan han dog och efter han dog & hans musik var glamorös & inspirerande & väldigt genomtänkt. Fast så som du sagt så ska man inte hurra för honom i ren allmänhet men musiken tycker jag & många andra att han gjorde fett bra karriär med! At the streets he was a bad boy and he lived up for fuck the world, men inom musiken i mickbåset & med pennan fick han ut mycket tankar, känslor & en enorm förståelse för många människor som levt eller lever samma dåliga rutiner som honom & som bodde eller bor i samma omständigheter som honom. Thats my opinion and i respect your point! :)



Lägg gärna en kommentar ni också! :)

FUCK ALLT!

Ingen jag svär ingen verkar vilja ha med mig att göra & ingen kommer vilja stå vid min sida så jag kommer aldrig få vara med om det fina & alltså är det lika bra jag skiter i allt totalt & skiter i en partner starkt...

FUCK allting, det enda jag har är hiphopen & min älskade familj!

Vill ibland bara sluta kämpa som en trasig man för vet nästan att ingen annan kommer ta min vilseledda hand!

Livet jag fick blev till snetripp & alldeles för många fel steg jag begick det jag skriver är allvarligt saknaden efter kärleken är omotståndlig.

Droger blev till min hållning jag känner alltid en längtan hem ja ni vet jag vill bilda en romantisk balans & älska en brud tills graven...


Spelar upp mina känslor varje gång jag lyssnar på nån tung låt eller beat
orkar inte leva bär på mycket som är skit inombords & tankarna snurrar runt ! Seriöst i mitt hjärta känner jag hur allting har stelnat fan vad skumt!




Jag är en sån snäll kille emot alla tjejer som det bara går men ändå får jag ingenting tillbaka, kanske gud dömt mig till ensam individ utan hopp kärlek & frid det finns mycket jag hatar!

Yeah!

Snacka om att jag har slitit arslet av mig i förre går jag klippte gräsmattan lyfte rullade oljetankar men jag pappa hann inte riktigt klart med allting. Så vi fortsatte igår sen har jag kollat film valt ut lite kläder saker att ta med mig hem till boendet! :)





Träning!!!



Träning nu fan måste försöka med allt jag orkar för vill ha bättre kropp speciellt större armar och bättre rygg !

HighWon - Från Hjärtat

Dagens låt & video! :) ! Fett tunnnnng!

HighWon - Från Hjärtat







Gävle

Denna dagen erbjöd mig en sväng till Gävle där träffade jag mamma Sthlm släkt Gävle släkt sen på hem vägen stannade jag & mamma till på Valbo köpcentrum en stund nu har jag tråkigt hemma. :P

Kul dag

Sälen var fett nice jag & en personal softade spelade olika saker gick runt på affärer hehe är ganska nöjd med dagen faktiskt det är alltid skönt med frisk luft blir nog att bada någon annan gång istället ;) !

Jobbigt...

Fitt mobiltelefonen eller hårdisken inuti som jiddrar med mig samt dator processor helvetet! TINGET inom några dagar fy fan!

pumpat lite gym

Idag blev det ganska hårt slit i gymmet på hela kroppen typ och nu ska jag duscha brb folket ;) :P

hahah fan vad man ska skaka då!

100 sittaps dessutom & mer blire!




The beats banging!

Allerhed & A.H beats







The beats banging! I musiken känner jag sinnesro, glädje & kärlek! :)

Jag försöker att vara så kreativ som möjligt inom rapp text skrivande & beat producering.

Så småningom släpps eventuellt något eller några beats på myspace & här på bloggen.







One love ta det lugnt, var försiktig med allt skumt
försök att inte vara korkad & dum.
Ja & det är inte så viktigt att puffa för mycket & bli flum
ey, slösa inte bort din sedelbunt
livet är värt så mycket mera än att fucka upp sin levnad.
Tänk tänk på vad som händer sedan,
satsa på någonting annat för om du bara evigt stannar
kommer livet spåra ur va inte som andra.
dagen alla lirare kom för att knulla lagen var sinnesjukt,
så kanske dags att lägga ner gangster timmen nu,


(reff2)

tänk på konsekvenser innan du agerar,
fatta att du inte kommer ha bra framtid som är planerad,
lev på ett annat sätt du vet vad jag menar,
vill inte att du ska stupa så jag råder dig att inte inhalera,





jag har sett väldigt mycket & därför skriver jag stycket,
kompis försök att tro på vad jag tycker,
sluta va en crack head du kommer hamna i en cell,
& måste bara berätta vad jag sett,
du har en lång väg kvar om du är ung & stark,
så fan tänk inte på det som va svart,
det är inte bra att vara ett jävla trasigt pack,
man måste bah fucking fokusera,
& aldrig ge upp skit i en brotts kupp trots brist på sedlar,
jobb får ändå alla som inte är negativa,




(reff2)
tänk på konsekvenser innan du agerar,
fatta att du inte kommer ha bra framtid som är planerad,
lev på ett annat sätt du vet vad jag menar,
vill inte att du ska stupa så jag råder dig att inte inhalera,


IDAG kommer MASCHINE! ;)

IDAG kommer MASCHINE! ;) NICE NICE! <3

MUSIKEN

MUSIKEN ska spelas med hög volym där hemma spridas, för vissa utav oss rappare vi krigar, ah tills vi fått ut det mesta till folket sen efter man har kämpat, blir man hämtad utav gud sen kanske frälsad, sen får man fucking vila inte tänka mer i den blåa himlen, men bara om turen hittar innan mörka grinden, vi i knarket eller alkoholismen djävulen kanske oss i slutet finner,

Ny låt!

http://www.speedyshare.com/files/23726140/Allerhed_-_Ett_M_rkt_Kapitel.mp3


Ny låt Allerhed - Ett Mörkt Kapitel! Säg gärna vad ni tycker och vad jag ska ändra på för att förbättra min musik ;) :) !

Vägen till ett bättre liv...






Hej, om du har det fett jobbigt så prata med mig jag finns för alla som behöver stöd & råd, jag vet precis hur det känns att vara i mörkret jag vet hur det känns att sova ensam ute på natten. Du kanske också tänkt eller tänker på droger & alkoholen när ingenting annat finns till hands men jag lovar dig det finns ingen som helst långvarig lycka i det där kapitlet. Det enda som du kommer att finna om du fortsätter på den vägen är soc, rättegångar, behandlingshem, fängelset, fiender & ett ner smutsat rykte! Peace & fuck spanande poliser som lägger sig i & överdriver!

Nu är det slut på all skit!

Jag har bestämmt mig för att sluta med allting som inte är bra för mig & andra i min omkrets samt annat folk som jag ej känner. Den här dagen har jag fattat att snart väntar fängelse annars om jag fortsätter vill säga & där vill inte jag placeras dessutom leder bara kriminaliteten till dåliga påföljder så som böter, dåligt rykte, vänner & släktmedlemmar som förlorar lojaliteten för mig & självkänslan inom mig bygger bara större & större murar så att jag aldrig tillslut kommer att må bra! Ärligt jag ska vända blad och starta om helt på nytt visst jag kommer fortfarande bara vara en värsting i mångas ögon men än sen? Huvudsaken jag tänker positivt kring mitt liv och går en helt annan väg som naturligtvis också skapar respekt från min familj, & dom få polarna jag har kvar. Jag satt och snackade på frivården idag om mitt liv & hur alkoholen/drogerna har påverkat mig tex & vart jag kan hamna nu på grund av gamla & nya gärningar. Äntligen ska jag fan ta tag i den dåliga atmosfären som har förstört för mig & nära & kära, hädan efter blir det att endast satsa på MUSIKEN & försöka vara en sån bra förebild för barnen/ungdomarna som möjligt! Mitt nya jag är pågång jag vill verkligen ha en framtid som fungerar & vill inte att människor som ser mig ska hata mig & tycka att jag är någon galning som inte passar in i samhället, det kan hända att jag känt mig häftig när folk sagt brottsling, knarkare eller gangster. Självklart är det inte nice & det har jag lärt mig nu efterhand förmodligen på grund av att smärtan blivit värre & att straffen & åtgärderna kommit in mer och mer i denna livsbilden.
Jag ska faktiskt bevisa att jag fan inte behöver någon fängelse cell eller ungdomsanstalt men däremot ska jag träffa mer personer att prata med som kan ge mig lösningar på vissa problem & som kanske förstår mig ganska bra jag är så glad att jag har en del resurser som kan hjälpa mig att fortsätta vara ren & förhoppningsvis också bli en ännu snällare samt smartare man än vad jag någonsin varit!

Texterna förbättras.

Tycker denna texten blev ganska fet!

mannen vet inte hur jag ska börja berätta livet som gangster,
men en sak är säker är ute & ränner på natten,
ibland känns allting förstört för det mesta hör till asfalten,
kicken & pengar är bara värdet av knarket,
annars är det bara till besvär & drogernas värld suger allt bre,
jag vill kunna informera av hela min erfarenhet,
brott leder inte till nåt bra bara till mörker & ett falskspel,
hatar att jag ska på tinget om grovt olaga hot,
vill inte veta min dom & tänk att jag blev så jävla ond som person,
mörkt kapitell & allt runt omkring mig försvinner,
jag önskar jag kunde nå ljuset igen & skaffa mig egna familjen,



(Reff1x)
Det jag ser är för det mesta bara ett mörkt kapitell,
jag trodde livet skulle vara vackert & lite enklare men i can allways tell,
dom som säger att livet bara är fint har alltid synden,
längs vägen har man bara hittat stora hinder & tighta bekymmer,






jag har supit & tagit piller ja bara för att glömma gamla minnen,
jag siktar mot himlen seriöst tiden den rinner,
gör förändringar ihopp om att få det bättre genom mina dagar,
skiten har gjort så jag inte klarar allting likabra va,
jag går allt för ofta bland gatulampor ensam & fucking kämpar,
vet inte vad jag ska ta mig till om jag kunde tänka,
vill bara förvandla mig ligisten till en bra son för min enda pappa,
det är inte rökats fel eller dessa vilda grabbar,
personen som kan ändra på utsikten & instinkten är jag Allerhed,
nästan allting jag gjort har slutat allvarligt fel,
jag hittade en bit & började mecka och blev snabbt förälskad,





(Reff1x)
Det jag ser är för det mesta bara ett mörkt kapitell,
jag trodde livet skulle vara vackert & lite enklare men i can allways tell,
dom som säger att livet bara är fint har alltid synden,
längs vägen har man bara hittat stora hinder & tighta bekymmer,

Gött!

Har varit på classic car week en sväng & chillat ute hela natten i noret här om dagen & sen har jag bara slappat hemma! :)


Mycket folk börjar lyssna på min musik nu och det gillar jag!

RSS 2.0