Nya låtar & Uppdaterad myspace

Nya låtar! Ned laddnings länkar:

Glömmer Dig
http://www.speedyshare.com/files/23107069/Allerhed_-_Gl_mmer_Dig.mp3

Sommar Känsla
http://www.speedyshare.com/files/23107110/Allerhed_-_Sommar_K_nsla.mp3

Det Är Dags
http://www.speedyshare.com/files/23107118/Allerhed_-_Det_r_Dags.mp3

Spottar På Micken
http://www.speedyshare.com/files/23107159/Allerhed_-_Spottar_P_Micken.mp3


Uppdaterad myspace! http://www.myspace.com/allerhed

Vilken vecka

Vilken fucked up vecka men samtidigt jävligt skön också! I förre går vaknade jag och var bara rent av väldigt förbannad så jag hotade en personal med farliga föremål, och sen golade han till snuten och dom kom efter en stund men när dom väl var på brottsplatsen för att hämta mig så hade jag stuckit iväg. Hela den dagen...blev jag jagad utav poliser & på kvällen när jag skulle hem för att käka lite middag ja då kom dom innanför porten dörren &hämtade mig & körde mig till polisstation för att jag skulle bli förhörd. Blev anmäld för grovt olaga hot suck... jag har inte orkat gått till sommar jobbet den här veckan så nu idag ska jag göra sista dagen inför midsommar :) fiske spöet fiske grejerna är back in hands så nu gäller det att firra mycket jag har börjat kasta lite drag i vattnet! Fan lite brun har jag dessutom blivit tack vare solen hehe &  jag gymmar på som bara den & jag har mixat klart lite låtar här hemma i A.H - $tudio$ också. ;)

Bara så att ni vet så ville jag självklart inte skryta med detta utan det var mer som att jag berättade vad jag gjort & vad konsekvenserna blev! :P

Akai MPK49

Akai MPK49 Kanske man skaffar en sån här trevlig sak efter sommar jobbet ;) ! Förresten ni andra som försöker att prodda beats eller som är professionella på det skriv gärna lite tips här om beatmaking som jag kan använda i reason och fl studio =)!

Knarket Förstör musikvideo

Musikvideon producerades i slutet av 2009 till sommaren 2010 & den handlar om att man tar sig ut från droger & kriminalitet, ide´erna är från min erfarenhet & allmänhetens bild.

Det ligger ganska mycket jobb bakom det här projektet.

Tyvärr så blev bilden mindre än vad jag tänkt mig men det går att fixa inom kort.

Kommentera gärna låten eller videoproduktionen. //Allerhed

RSS 2.0