Ny låt!

Ny låt! Allerhed - Ljusa Minnen
http://www.youtube.com/watch?v=ekOZjqtylA4
& länk till er som vill ladda ner den!

http://www.speedyshare.com/files/23530665/Allerhed_-_Ljusa_Minnen.mp3

Kommentera gärna vänner! ♥

Ledighet idag!

Ledighet är riktigt skönt hehe nu sitter jag här mixar låtar och lyssnar på Marilyn Manson & slipknot bland annat! ;) Igår kväll spelade jag in lite under några timmars tid i lördags var jag med familjen och fiskade, såg på film sov över där! :D



Babble, Babble, Bitch, Bitch ...Rebel, Rebel, Party, Party Sex, sex, sex, don't forget the violence Blah, blah, blah
Idag vet jag inte vad jag ska göra men blir nog mest bara slappa & lite kreativetet i studion.

älska soc och hata polisen

Soc hjälper till med ganska mycket trots allt så älska soc och hata polisen! :) Idag har jag först jobbat och sen varit på möte och nu blire bara att ta det lugnt och kanske fiska i helgen.

SKÖNT!

Kommer inte gå länge kvar i FITT gymnasiet och det känns skönt! Det är fan en bra grej som soc ställt upp med iaf dom ska få mig att hoppa av snart & så blire jobb bara softa istället hehe! :)


Maschine 1.5 (sampler & sequenser)

Om någon vecka har jag den här användbara införskaffad från sommar lönen! ;)


Den samma



Kaj Allerhed

kommer alltid vara den samma det vet du fan,
men mognaden gör så att jag förvandlas till en vuxen man!

Ont men skitsamma

Tidigt imorse sparkade jag på något fick jävligt ont i nageln haha sitter med bandage nu men aja jobbet rullar iaf på ändå! :) ;)

Lite smarta tankar!

Har upplevt lite roliga saker utan knark annat skit så varförinte vara utan allt som gör samhället dåligt och ens egna inre själv förstörd? Jag känner några polare också som försöker att trappa ner på allt som förpestar ens vardag genom livet! ♥


Ibland kan omvärlden alla minnen göra så att man känner sig keff ej betydelsefull men man får försöka att tänka positivt!


Livet som jag alla ni andra har är fan värt mer än att förstöra med droger brott, jag mår ärligt talat mycket mycket mycket bättre nu när jag är ren och när jag försöker att bli vuxnare inför framtiden :) !

RSS 2.0